De Firma

U BENT DUS OP ZOEK NAAR EEN WEBSITE?

Websites bouwen is mijn vak. En als echte vakman ben ik heel trots op mijn werk. Daarom toon ik graag enkele van mijn realisaties. Klik op Gerealiseerde Websites voor meer informatie over mijn websites. Bekijk illustraties of bezoek de websites en oordeel zelf.

WEBSITES, DOMEINNAMEN EN WEBHOSTING

Wij leveren steeds een totaalpakket volledig op maat. Webdesign-bb bouwt uw website volledig naar uw wensen volgens de meest moderne technieken. Daarnaast wordt uw website zo gebouwd dat elke bezoeker de website correct te zien krijgt, ongeacht de browser die gebruikt wordt: Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera,... U kan er ook voor kiezen om uw website te optimaliseren voor iPad, iPhone, en andere mobiele apparaten. Uw website wordt op een snelle en betrouwbare webhosting-server geplaatst zodat uw bezoekers snel en vlot uw website kunnen bezoeken. Tevens registreren wij voor u uw domeinnaam (bvb www.UwNaam.be). Betrouwbaarheid, snelheid en prijs zijn hier de belangrijkste factoren.

ONZE VAARDIGHEDEN
CSS3
100%
HTML5
95%
jQuery
70%
PHP
60%
80
WEBSITES
4
WEBSHOPS
10
WEBSITES VERENEGING
15
INFO WEBSITES
TEVREDEN KLANTEN
30
MEI

THYS PROJECTS

21
JAN

HANDELSSHOP

27
FEB

PSB DOORS

Bedankt Webdesign-BB voor de vlotte samenwerking en voor de snelle aflevering van onze website.
De website (zoekertjessite) is heel eenvoudig in gebruik en perfect binnen het budget! Doe zo verder!    Een zeer tevreden klant,

DAVY MAESHandelsshop
webdesign-bb / website

Wij zijn een samenwerking aangegaan die super verloopt. Benny is een professional die in praktische oplossingen denkt, het netwerk snel aanspreekt, zijn afspraken nakomt en handige sites bouwt. Een aanrader dus!

HANS KERCKHOFSSchoenmakerij HANS
webdesign-bb / website