Mobiel Apparaat

Help ! Is mijn website klaar voor het mobiele tijdperk?

Is jouw website verouderd en/of mobielonvriendelijk? Dan zal hij op mobiele apparaten lager in de zoekresultaten van Google terecht komen. Gebruiksonvriendelijke websites kunnen bijvoorbeeld opgebouwd zijn vanuit een (te) kleine lettergrootte die op smartphoneschermen moeilijk leesbaar is. Websites met links en buttons die moeilijk met smartphones te bedienen zijn, slagen ook niet voor de test. Websites waarvan de lay-out zich onvoldoende aanpast aan het scherm, kunnen ook een negatief resultaat verkrijgen.

Is er reden tot paniek? Ja, toch wel. Gezien het stijgend aantal mobiele internetgebruikers wordt een geoptimaliseerde website een echte must. Daarnaast is je website een belangrijk onderdeel van je bedrijfsinformatie en -communicatie en straalt ze je bedrijfswaarden mee uit. En wie wil er nu achterophinken terwijl sectorgenoten alle online kansen benutten?

Maar misschien wordt je door dit artikel wel geactiveerd om actie te ondernemen en ben je op die manier een stapje voor op concullega’s.
Fantastisch! Wij helpen je alvast op weg.

ONZE VAARDIGHEDEN
CSS3
100%
HTML5
95%
jQuery
70%
PHP
60%
80
WEBSITES
4
WEBSHOPS
10
WEBSITES VERENEGING
15
INFO WEBSITES
TEVREDEN KLANTEN
30
MEI

THYS PROJECTS

21
JAN

HANDELSSHOP

27
FEB

PSB DOORS

Bedankt Webdesign-BB voor de vlotte samenwerking en voor de snelle aflevering van onze website.
De website (zoekertjessite) is heel eenvoudig in gebruik en perfect binnen het budget! Doe zo verder!    Een zeer tevreden klant,

DAVY MAESHandelsshop
webdesign-bb / website

Wij zijn een samenwerking aangegaan die super verloopt. Benny is een professional die in praktische oplossingen denkt, het netwerk snel aanspreekt, zijn afspraken nakomt en handige sites bouwt. Een aanrader dus!

HANS KERCKHOFSSchoenmakerij HANS
webdesign-bb / website